Видео реклама – 4К и 8К

Cinematic Studio предлага професионално заснемане на видео реклама за вашите маркетинг нужди. Търсите оптимални варианти за бизнес растеж и промотиране на своите продукти и услуги? Запознайте се и се възползвайте от качествата на видео рекламата.

Предимства на 4К и 8К видеозаснемането на реклами

Предлагаме висококачествено 4К и 8К заснемане на видеореклама с перфектно аудио, което гарантира професионални резултати при представянето на бранда, продуктите и/или услугите ви.

  • 4/8К видеозаснемането показва всеки един детайл при заснемането с отлична стабилизация на кадрите;
  • Дава възможност за ефективна видеообработка при редактиране на кадрите без да се губи визуално и/или аудио качество;
  • 4/8К осигурява максимално реалистично при представяне на цветовете, фини детайли и т.н., както и улавяне на всеки звук при отлично качество.

За услугата заснемане на видео реклама от Cinematic Studio

Cinematic Studio осъществява изработка и монтаж на видео реклама спрямо индивидуалните нужди на вашия бизнес и спецификите на бранда. Видео рекламите са кратки видеа, чието въздействие върху потребителя има за цел да провокира конкретни  действия за покупка, предизвикване на интерес, запознаване с бранда и други подобни.

С тях се цели продажба на даден продукт и/или насочване на вниманието към определена услуга, запознаване с бранда и т.н. Рекламното видео служи за успешното промотиране на даден бранд в различни комуникационни канали, в т.ч. социални мрежи, видеоплатформи, уебсайтове, е-магазини и много други, с които съвременният бизнес неминуемо си служи.

Видеорекламата представлява мощен маркетингов инструмент, от който се възползват редица компании в наши дни. Този тип рекламни съобщения нямат аналог в рекламна комуникация. Лесни и бързи за възприемани са, за разлика от който и да е друг традиционен рекламен способ.

Процес по създаване на видео реклама

В Cinematic Studio разработваме и реализираме за вас цялостни решения в областта на видео рекламата. Подхождаме индивидуално към всеки един проект, като го разработваме съгласно търсенията ви и поставените цели.

На първо място, вземаме предвид идеята ви за видео реклама, предвиждаме сценария, след което се заемаме със същинското ѝ заснемане. Заснемаме богат набор от кадри, а впоследствие осъществяваме цялостна обработка и монтаж на материала, ръководейки се от актуалните тенденции на пазара и прилагайки иновативни техники.

target

Формулиране на цел

Всеки рекламен клип има своята мисия и цели, реализирането на които имат водеща роля за успешното промотиране на вашия бранд. След като имаме ясна представа каква е целта на вашата компания и конкретната активност, дейността му, предлаганите продукти и услугите, смело можем да пристъпим към формулирането на цялостна концепция за заснемане на видео реклама.

Определяне на дължината

В зависимост от поставените първоначални цели и последваща реализация на видео рекламата, дължината на крайния продукт може да бъде различна. Cinematic Studio осъществява видеозаснемане на различни по дължина рекламни видеа, корпоративни филми и други.

people

Сегментиране на аудиторията

Друг важен момент още на етап формулиране на концепция на видео рекламата е правилното сегментиране на аудиторията. Вашият бизнес най-добре знае към кого се планира да бъде насочена дадена видео реклама, за да бъде максимално ефективна. В комбинация с нашия творчески ентусиазъм и висок професионализъм в областта на видеозаснемането резултатът е отлично корпоративно видео.

video-camera

Фокусираме се върху съдържанието

Дългогодишният ни опит в корпоративното видеозаснемане и професионализма, с който разполага екипът ни, ви дават гаранция, че ние ще се фокусираме върху стойностното и ангажиращо съдържание. Добрата видео реклама е интересна, привлича внимание и кара потребителя да потърси още и още от това, което предлага брандът ви. С наше съдействие това е напълно постижима цел и доказателство са немалкото реализирани видео проекти в областта.

Видео рекламата и нейният успех

Все повече фирми се доверяват на услугата изработка на бизнес видео реклама и то неслучайно. Този тип комуникация с аудиторията е значително по-ефективен, от който и да е друг способ, използван от традиционната реклама.

Проучвания сочат, че мозъкът ни може да обработва над 90% от рекламното съдържание, представено под формата на видео, при това само за секунди. За целта той използва едва 30% от мозъчните си функции. Тази бързина на възприемане не може да бъде постигната с нито един друг от добре известните ви методи за промоции.

Това прави видео посланията много по-лесни и бързи за възприемане. По този начин се гарантират и отлични резултати – посланието ви достига до повече хора, а голяма част от тях са и потенциални трайни клиенти и/или партньори.

Важно условие обаче е видео рекламата да бъде заснета, а впоследствие постпродуцирана по професионален начин. Тук на преден план излизат експертизата, употреба на високопрофесионална техника и софтуерна обработка. Услуга, за която можете да разчитате на студио за професионално заснемане Cinematic Studio.

Професионално видеозаснемане на реклами от Cinematic Studio – знаем как и можем да го направим за вас

Можем да ви съдействаме за цялостното заснемане на бизнес рекламен клип,  който отразява вашите индивидуални идеи. Придържаме се към модерна визия при представянето на вашите бизнес послания. Нашата цел е да създадем качествен продукт, отговарящ на съвременните изисквания за видеозаснемане и обработка на промоционални видеа.

Цена за видео реклама – от какво зависи?

Различни са факторите, които следва да бъдат взети предвид при формирането на крайната цена за видео реклама. Според изискванията, целите и идеите, с които се осъществява заснемане на рекламно видео, бихме могли да изведем на преден план няколко ключови фактора.

Времето на заснемане е най-важният ценоопределящ фактор. Процесът по видеозаснемане е свързан с ангажиране на един или няколко видеооператори, пренасяне и използване на снимачна техника, осветление и ред други техническо-организационни дейности. За получаването на конкретна цена за услугата заснемане на видео реклама можете да се свържете с нас. Ние ще изготвим за вас индивидуална ценова оферта, съобразена с бюджета ви.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вземи индивидуална оферта

Cinematic Studio оперира на територията на цялата страна. Можете да се възползвате от услугите ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, както и много други населени места в България. Ние ще ви съдействаме за цялостно видеозаснемане на различни събития, в т.ч. и рекламни видеа за вашите корпоративни нужди сега, утре или когато имате нужда от такива.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Професионална видео реклама – инвестиция, която си струва

Не харчете пари, инвестирайки в грешните ресурси за вашия маркетинг. Инвестицията във видео реклама ще ви се отплати многократно с времето. Видео рекламата дава възможност да въздействате проактивно върху групата от потенциални клиенти, която имат най-голям шанс да се превърне в тази на редовни клиенти.

Възползвайте се от широкия спектър от услуги по професионално заснемане на различни реклами, видеа, събития и други за вашите корпоративни нужди.

Cinematic Studio ви предлага професионално изпълнение на услугата, кратки срокове за реализация на проекти от всякакви мащаби, както и гарантирано качество на достъпна цена.

Доверете се на експертите в бранша за корпоративно и маркетинг видеозаснемане – Cinematic Studio!

Вземи индивидуална оферта за видео реклама.