Корпоративно видеозаснемане

Cinematic Studio се занимава с професионално заснемане и изработка на корпоративни видеа, отговарящи на нуждите на съвременния бизнес. Компаниите, независимо от сектора, в който са позиционирани, имат нужда от видео реклама и/или друг тип видеозаснемане, за които бихме могли да съдействаме.

Cinematic Studio може да ви предложи услугата заснемане на видео за фирма. Независимо дали става въпрос за рекламно видео, заснемане на събитие, различни корпоративни прояви, или други, касаещи изграждането на добър имидж и/или реклама, ние сме насреща.

Корпоративно видеозаснемане спрямо вашите цели

Днес всеки бранд, който държи на доброто си име и иска да се позиционира успешно сред конкурентите си, има нужда от професионално видеозаснемане на корпоративно видео. От Cinematic Studio можем да изработим за вас различни по формат и дължина корпоративни видеа според заложените цели.

Реализираме видеомаркетинг за фирми, предлагайки широк набор от решения при изработка на корпоративно и имиджово видео в следните основни направления:

 • Продуктово видеозаснемане;
 • Видеозаснемане на пресконференции, семинари, лекции, тиймбилдинг и всякакви други корпоративни събития, за които е необходимо професионално съдействие;
 • Промоционални и всякакъв друг тип видеа, целящи популяризирането на вашия бранд и/или представяне на новите му услуги и/или продукти;
 • Образователни видеа, уроци и други, даващи добавена стойност на потребителите;
 • Видео визитка – кратко представяне на бизнеса ви под формата на бизнес видеопрезентация.

Имате друга цел или идея за фирмено видео? Свържете се със Cinematic Studio!

Cinematic Studio – корпоративното видеозаснемане има ключова роля за успеха на бизнеса днес

Рекламирайте бизнеса си неограничено, по атрактивен и въздействащ за аудиторията начин. С изработката на професионални видеа за вашия бранд, дейност, услуги и т.н. вашето присъствие ще бъде затвърдено, а достъпът до потенциални клиенти/потребители на услугата/продукта ви – разширен.

Представете бизнеса си по най-ефективния начин

С тази услуга, предоставяна от Cinematic Studio, получавате висококачествено заснемане на реклама, с която да промотирате дейността и бранда си в много и различни канали в интернет –  социални мрежи, уебсайтове, имейл маркетинг, по време на бизнес конференции и ред други прояви.

С наличните видеа можете да представите новите си продукти и/или услуги, част от портфолиото ви, пред таргетирана група в интернет или в рамките на среща-представяне на бранда.

Цялостни решения за корпоративно видеозаснемане

Cinematic Studio – професионално корпоративно видеозаснемане на филми, видеа и други, отличаващи се с професионално изпълнение и високо качество. Ние ще ви съдействаме в цялостния процес по създаването на видео – от сценария, през видеозаснемането и обработка, до предоставянето на готовия материал.

Използваме съвременни технологии и техники за заснемане, за да предложим на корпоративните си партньори най-висок клас видеопродукти, работещи за техния успех.

Създаваме истории, които ще бъдат чути

Ние познаваме значението на фирмения имидж и знаем колко важна роля има изграждането на бранд, който да бъде разпознаваем и успешен в наши дни. С екип от видеооператори, монтажисти и всякакъв тип специалисти ще вложим цялото си творчество и ще вземе предвид всеки един детайл, на който трябва да се обърне внимание при представянето.

Всеки бизнес има своята история – ние можем да я разкажем по най-въздействащия начин, за да достигне до максимално широк кръг от хора.

Корпоративно видеозаснемане от Cinematic Studios – важни стъпки в процеса по планиране, заснемане и обработка на видеата

Всеки тип бизнес и бранд са различни и изисква индивидуален подход. Затова първото, което следва да изясним, преди да започнем със заснемането, са следните ключови моменти:

 • Изясняване на типа дейност, който развивате, бранд мисията, визията и целите, които имате;
 • Поставяме конкретни цели на видеозаснемането – рекламна дейност, обучение, презентация, промотиране на нов продукт, услуга, заснемане на корпоративно събитие и т.н.;
 • Очакваме вашите примери и/или се доверете на нашия опит – видео, което ви харесва, може да ни послужи като отличен ориентир какво да направим за вас. Или просто се доверете на опита ни;
 • Вземаме предвид важна информация спрямо заснемането на рекламен и всякакъв друг тип видеа. Такива са посланията, които искате да отправите и аудиторията, до която искате да стигнете;
 • Детайли като дикторски глас, звук, ефекти и други също биват уточнени на етап планиране, за да сме сигурни, че ще получим краен продукт, изпипан до най-малкия детайл;
 • Определяме сроковете за цялостния процес по създаване на нужното ви рекламно видео, както и цената на услугата.

Cinematic Studio – за вашето отлично корпоративно представяне!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вземете своята индивидуална оферта за корпоративно видеозаснемане сега!

Cinematic Studio оперира на територията на цялата страна. Можете да се възползвате от услугите ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, както и много други населени места в България. Ние ще ви съдействаме за цялостно видеозаснемане на различни събития, в т.ч. и рекламни видеа за вашите корпоративни нужди сега, утре или когато имате нужда от такива.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС