Всяка любовна история има своя чар, уникалност, красота. Тя заслужава да бъде кинематографично реализирана по най-добрия начин. Вашата лична любовна история е не просто поредният проект, по който работим. От Cinematic Studio обръщаме специално внимание на този важен за всяка двойка момент, следвайки веруюто, че “Всяка любовна история е красива, но нашата е любимата ми”.

За значението на сватбеното видеозаснемане. За спомените, които остават. Онзи специален момент, “запечатан” във филм, в който главните герои сте вие, скъпи младоженци, е нещо много повече от просто сватбено видео.

Нещо повече от красиви фотографии – вашата любовна история оживява отново и отново

По никакъв начин да омаловажаваме стойността на сватбените фотографии. Не ни разбирайте погрешно, преди всичко съм фотограф, чиито интереси към видографията в даден момент ме накараха да преоткрия това изкуство.

Красотата, която може да бъде уловена с обектива, е не по-малко значима. Но си представете, че всички тези моменти от снимките оживяват в  реално време – движат се, възпроизвеждат звук, “пренасят” ви към сватбения ден отново и отново.

Сватбеното видеозаснемане ви връща в точно онзи красив момент, в който си казахте заветното “да”. Видеото има силата да влияе върху емоциите на вас и на вашите близки с невероятна сила. То съживява онези фини нюанси на истинските, човешките, любовни чувства, които снимката в известна степен се затруднява да направи.

Доброто аудио при сватбеното видеозаснемане преповтаря  емоцията от вашия специален ден

Със сигурност има песни, които ви карат да настръхвате, обзема ви вихър от емоции и плачейки или смеейки се, си пускате парчето отново и отново. Ако има елемент от сватбеното видеозаснемане, който да превръща любовната ви история в истинско бижу, което предизвиква емоции – чисти, неподправени, човешки, то това е аудиото.

Вълнувам се не по-малко от младоженците, близките и приятелите им, когато слушам обещанията им един към друг, разговорите и смеха, примесен със сълзи. Радост обзема сърцето ми, когато осъзная, че всички те ще бъдат запечатани в любовна видео история, възпроизвеждаща личните им обети по време на церемонията, тоста и наздравиците, разрязването на тортата, партито и т.н.

Всеки един миг е безценен, а видеозаснемането на събитието ви дава възможността да го съпреживявате всеки път, когато имате потребност от това. Да го показвате на децата си, на най-близките хора в обкръжението си. Да уловиш тези моменти, а впоследствие да ги предоставиш на влюбената двойка, е страхотно.

Видеото улавя детайлите – вие сте под светлината на прожекторите, това е вашата любима любовна история

Сватбата е вашият личен момент – време за споделеност, любов, вихър от емоции. Когато цялата организация обаче е във ваши ръце, е твърде вероятно част от детайлите около случващото се да останат незабелязани. А и нека не забравяме, че този ден е толкова вълнуващ, че част от случващото се неволно може да ви убегне. Тук отново идва ключовата роля на професионалния сватбен видеограф.

Замислете се колко красиво и динамично ще изглежда всеки един момент, когато бъде заснет от различна гледна точка – тази на видеографа. Красивите декорации, отварянето на шампанското, тортата, шаферките, ритуалите, които съпътстват стабената церемония, танците.

Всички те, запечатани на “филмовата лента”, ще ви дадат възможност да видите събитието си отстрани. И знаете ли кое е най-ценното – главните герои в този късометражен филмов продукт сте вие, младоженците – със своите радости, сълзи, емоции. Всички детайли, съпътстващи сватбения ви ден, заслужават да бъдат запомнени. Те имат значение, те са вашата любима любовна история.